nieuws

Rabo: woningprijzen stijgen op termijn

Business

Voor 2013 voorziet de Rabobank een verdere daling van de woningprijzen. De werkloosheid loopt nog verder op en de dalende koopkracht leidt ertoe dat kopers blijven aarzelen om tot koop over te gaan. Maar voor de middellange termijn voorziet ze een gematigde opleving van zowel de woningprijzen als de woningbouw.

Rabo: woningprijzen stijgen op termijn

Reden is dat de structurele krapte op de Nederlandse koopwoningmarkt zorgt voor het loskomen van de latente vraag met een opwaartse druk op de huizenprijzen. Dat stelt de Rabobank in het gisteren verschenen Kwartaalbericht Woningmarkt.

Lees verder op Vastgoedmarkt.nl:

Het percentage dat huishoudens aan woonlasten besteden, ligt momenteel onder het historisch gemiddelde.

 

Reageer op dit artikel