nieuws

Agendatip: debat nieuwe werkelijkheid creatieve industrie

Business

Nederland krijgt de meest creatieve economie van Europa. Althans, dat hoopt de huidige regering. Toch zijn er ook nog veel vragen. Daarom houden Het Nieuwe Instituut en de Boekmanstichting op woensdag 13 februari een debat over de de kansen en (on)mogelijkheden voor de Nederlandse creatieve industrie.

Agendatip: debat nieuwe werkelijkheid creatieve industrie

Welke kansen en mogelijkheden biedt de creatieve industrie eigenlijk? En wie doen eraan mee? Hebben we het over Philips, de omroepen, kunstenaars, kleine zelfstandige meubelmakers, of allemaal? Hoe worden de ambitieuze beleidsplannen omgezet naar de praktijk? Waar blijven de kunsten binnen de creatieve industrie? En hoe kunnen we bevorderen dat de diverse partijen zich betrokken voelen?

Het debat wordt geleid door Valentijn Byvanck en er zijn bijdragen van onder meer Afaina de Jong, James Veenhoff en Gilian Schrofer, Valerie Frissen, Timo de Rijk, Paul Rutten, Harry Starren en Janny Rodermond.

 Meer informatie en inschrijven.

 

Reageer op dit artikel