nieuws

Frits van Dongen verlaat de Architekten CIE

Business

Frits van Dongen verlaat de Architekten CIE. Hij begint een eigen bureau met Patrick Koschuch.

Frits van Dongen verlaat de Architekten CIE

 

 

 

 

Van Dongen verlaat het bureau waar hij sinds 1988 heeft gewerkt, omdat hij sinds kort Rijksbouwmeester is. Zijn vertrek stelt de Architekten Cie. in staat om aan PPS competities mee te blijven doen zonder dat dat riekt naar belangenverstrengeling.

Het auteursrecht van alle projecten die aan Frits van Dongen zijn gerelateerd, gaat over op het nieuwe bureau Van Dongen-Koschuch Architects and Planners.

 

 Patrick Koschuch

Van Dongen-Koschuch wil trendsettend opereren en haar cliënten in een intensieve dialoog snel en accuraat toegang verlenen tot hoogwaardige expertise. Van Dongen en Koschuch hebben als missie hoogwaardige oplossingen te bieden voor de komende stedelijke, economische en duurzaamheidvraagstukken. In hun visie gaat het in de architectuur om het creëren van waarden voor mensen, door mensen met een passie voor het ambacht.

Reageer op dit artikel