artikel

Skantrae SlimSeries

Architectuurproducten

Deurenfabrikant Skantrae uit Zevenaar brengt de KOMO-gecertificeerde SlimSeries® binnendeuren op de markt. De binnendeuren hebben 60 mm smalle deurstijlen en dorpels, bijpassend modern beslag en er is ruimte voor veel glasoppervlak.

Skantrae SlimSeries

Skantrae komt met de SlimSeries® tegemoet aan de wensen van consumenten. De 11 modellen, allen zwart voorbehandeld, in de serie hebben stijlen en dorpels van slechts 60 mm breed, roedes naar keuze 25 of 45 mm breed en daarmee een groot glasoppervlak. Naast een strakke uitstraling is veel lichtinval gegarandeerd.

De designdeuren zijn leverbaar in alle stompe standaardmaten en kennen tal van vlakverdelingen. Ze zijn geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Standaard wordt het SlimSeries® assortiment geleverd met acht mm dik veiligheidsglas. Glaslatten die de moderne uitstraling teniet zouden doen, zijn niet zichtbaar.

SlimSeries Skantrae

Bijpassend beslag

Skantrae ontwikkelde zelf beslagpakketten voor zowel enkele en dubbele draaideuren als schuifdeuren. Bij draaideuren kunnen klanten kiezen voor speciaal ontwikkelde deurkrukken en deurgrepen. Deze deurkrukken worden standaard met een loopslot geleverd. Er kan ook worden gekozen voor een rolslot in combinatie met een deurgreep.
De designkrukken sluiten aan bij het minimalistische design en zijn leverbaar in rvs, mat chroom of mat zwart. Stijlvol zijn ook de nauwelijks zichtbare rozetten.

Ook voor het afhangen van de draaideuren heeft Skantrae een bijpassende oplossing: een blind scharnier dat de minimalistische uitstraling afmaakt. Uiteraard kan de draaideur ook met een standaard rvs-scharnier of zwart paumellescharnier worden afgehangen.

Minimalistisch schuifdeurdesign

De SlimSeries® deuren kunnen ook als schuifdeur worden ingezet. Voor een schuifdeur of dubbele schuifdeur biedt Skantrae een moderne en gevarieerde selectie van grepen en kommen. De grepencollectie bevat modellen in rvs, mat zwart en inox, de kommencollectie bestaat uit modellen in rvs, mat chroom en mat zwart. Elke greep en kom versterkt de strakke uitstraling van de deur. Het bijpassende schuifdeur-ophangsysteem zijn in mat zwart en rvs uitgevoerd en zo geconstrueerd, dat de designdeuren optimaal tot hun recht komen. De deur wordt aan de grote rollers opgehangen die op de rail lopen.
De SlimSeries® binnendeuren van Skantrae zijn vanaf september 2017 leverbaar.

Meer informatie

Reageer op dit artikel