artikel

Interieurdesign tot in perfectie

Architectuurproducten

Wereldwijd exclusief presenteert JUNG het tijdloze LS 990 in Les Couleurs® Le Corbusier. Bijzonder: alle 63 tinten zijn met elke andere uit het systeem te combineren. Tot vandaag de dag geldt de „Polychromie architecturale“ als vooraanstaand architectonisch en fascinerend tijdloos. De kleurpaletten zijn gebaseerd op de herhaling van minder verfijnde grondtonen, waaruit Le Corbusier verdere kleuren afleidde.

Interieurdesign tot in perfectie

Met LS ZERO in Les Couleurs® Le Corbusier kunnen de met de hand gelakte schakelaars nu ook ultra vlak in meubels, holle wand en stucwerk worden opgenomen. Puristische vormgeving wint in de moderne interieurarchitectuur meer en meer terrein. Vloeiende, vlakke overgangen tussen oppervlakken en interieurcomponenten zijn actueel. Fabrikanten van deuren, ramen, beslag en verlichting hebben reeds oplossingen die tegemoet komen aan de eisen van architecten en interieurarchitecten: deurkozijnen kunnen vlak met het stucwerk geplaatst worden en spots kunnen zonder zichtbare overgang in het plafond worden opgenomen. In de elektrotechnische installatie ontbrak er tot nu toe een concept dat een seriematige en vlakke montage mogelijk maakt. Met LS ZERO heeft u nu de mogelijkheid om schakelaars en contactdozen ultra vlak op te nemen in meubels, holle wand en stucwerk.

Jung Coleur Corbusier

Jung Coleur Corbusier

Interieurdesign tot in perfectie:
Met LS ZERO bereikt vormgeving een unieke architectonisch kwaliteit

Voor de ontwikkeling van deze vlakke inbouwvariant heeft JUNG lang de tijd genomen, in samenwerking met architecten en andere vakmensen uit de bouw, zodat er uiteindelijk voor de installatie van LS ZERO geen speciaal gereedschap en geen speciale inbouwdozen nodig zijn. De installatie vindt plaats met gangbare componenten. Inbouw in meubels gebeurt met vast opgegeven freesmaten in het meubeloppervlak, die door de timmerman worden gerealiseerd. Het resultaat: ultra vlakke montage in meubels van LS ZERO. Interieurconcepten krijgen een streng designstatement. Daarmee bereikt vormgeving een geheel nieuwe architectonische kwaliteit.

Jung Les Colours Les Corbusier

Ook bedienpunten voor KNX-functies en multimedia zijn verkrijgbaar in Les Couleurs® Les Corbusier

Naast in de matte kleuren van Le Corbusier is LS ZERO ook leverbaar in alpine wit. LS ZERO is mogelijk bij alle toepassingen, van Verlichting, Temperatuur en Jaloezieën via Multimedia en Deurcommunicatie tot Smart Home installaties. Er kunnen meer dan 200 functies worden gerealiseerd.

Meer informatie over LS ZERO in Les Couleurs®

 

 

Reageer op dit artikel