nieuws

Video: Projectbezoek Rijnstraat 8 door OMA

Architectuur

Onlangs bracht de Architect een Projectbezoek aan Rijnstraat 8, het voormalige Ministerie van VROM dat door OMA is getransformeerd tot een open en moderne werkomgeving. Na lezingen door onder andere OMA-partner Ellen van Loon en René de Vos van BAM bezochten we met een groep architecten het kersverse gebouw. Bekijk hier het korte videoverslag.

Video: Projectbezoek Rijnstraat 8 door OMA
BAM Rijnstraat 8 Den Haag

“OMA voegt niet alleen zaken toe aan het bestaand ontwerp, maar is er ook in geslaagd om het oorspronkelijke concept aan te passen en op een hoger niveau te tillen”, schreef Harm Tilman in de Architect mei 2017. Neem in deze video een kijkje in het gebouw.

Mede mogelijk gemaakt door Boon Edam en Brakel Atmos.

Verder lezen

 

Reageer op dit artikel