nieuws

Bouwstart The Muse in Wijnhaven Rotterdam

Architectuur

Rotterdam en ontwikkelaar Wilma Wonen melden de bouwstart op 7 juni van woontoren The Muse aan de Wijnhaven. De toren bestaat uit 94 al verkochte appartementen. Het ontwerp is van Barcode Architects uit Rotterdam.

Bouwstart The Muse in Wijnhaven Rotterdam

Met de komst van woontoren The Muse krijgt het Maritiem District van Rotterdam er 94 koopappartementen bij. De bouw ging op 7 juni van start The Muse beschikt ook over een parkeergarage en ruimte voor bedrijven, winkels en horeca in de plint.

The Muse Rotterdam Barcode Architects

The Muse is ontworpen door Barcode Architects uit Rotterdam. Alle 94 appartementen zijn al verkocht. Naast The Muse ontwikkelt Wilma Wonen een tweede woontoren, met nog eens honderd luxe en ruime appartementen. Naar verwachting start de verkoop daarvan in 2018. Een groter aanbod van appartementen in het Maritiem District past bij de wens van het stadsbestuur om meer en goede woonruimte te creëren in de binnenstad.

The Muse Rotterdam door Barcode Architects

Lees meer over Barcode Architects

Reageer op dit artikel