nieuws

Kantoor Dalstaete in Zeist wordt appartementencomplex

Architectuur

Aan de Dalweg in Zeist staat het lege kantoorpand ‘Dalstaete’. Op verzoek van opdrachtgever Heembouw heeft A3 Architecten een ontwerp gemaakt om dit kantoorpand te transformeren naar een luxe appartementencomplex.

Kantoor Dalstaete in Zeist wordt appartementencomplex
Impressies A3 Architecten

In het kantoorpand worden 12 woningen gerealiseerd, waaronder 10 ruime appartementen en 2 penthouses. De woning hebben een oppervlakte van 120m²  of meer en iedere woning beschikt over een terras, balkon of tuin en er wordt een gemeenschappelijke tuin gecreëerd. Onder het appartementengebouw komt een parkeerkelder met inpandige bergingen en een fietsenstalling om de luxe uitstraling van het complex te behouden.

Dalstaete Zeist A3 Architecten

 

Bron en beelden: A3 Architecten

Reageer op dit artikel