nieuws

In between places geopend

Architectuur

In Hilversum is ‘In between places’ geopend. Het project is bedoeld voor mensen die tijdelijk, niet langer dan een jaar, een sociale huurwoning nodig hebben. Het idee is afkomstig van Dudok Wonen. Architect van de verbouwde voormalige RAF-locatie in Hilversum is van Marc a Campo van ADP architecten.

In between places geopend

Dudok Wonen verhuurt 22 studio’s en appartementen met een In between places-contract in het nieuwe woongebouw aan de Brinkweg in het centrum van Hilversum. De vraag naar dit soort tijdelijke woningen bleek ongekend hoog. Voor de 22 woningen kwamen meer dan 300 aanmeldingen.

In Between spaces Dudok ADP Architecten

Voorbeeld van een appartement. Foto website inbetweenplaces.nl

In totaal werden in het nieuwe woongebouw aan de Brinkweg 45 studio’s en appartementen gerealiseerd. Het pand staat op de plek van de voormalige RAF-locatie. Het nieuwe woonconcept werd mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Holland en de regio Gooi & Vechtstreek.

In Between Places Dudok ADP Architecten

Voorbeeld van een studio. Foto website inbetweenplaces.nl

Meer informatie

 

 

 

 

Reageer op dit artikel