nieuws

Condo-prijsvraag

Architectuur

Woningcorporatie SintTrudo lanceert een prijsvraag waarin wordt gezocht naar een ontwerp voor condo’s die worden ondergebracht in een toren in Strijp-S Eindhoven. Condo’s zijn compacte leefruimtes van ongeveer 50 vierkante meter. Ze zijn zo ontworpen dat alle noodzakelijke voorzieningen passen op de beperkte oppervlakte.

Condo-prijsvraag

Sint Trudo is op zoek naar ontwerpers die deze condo mede vormgeven. De opgave van de prijsvraag is het ontwerp van een of meerdere elementen die de noodzakelijke functies van een woning herbergen en die ervoor zorgen dan de condo ondanks zijn beperkte oppervlakte als ruim, luxe en vooral verrassend wordt ervaren. De semi-gemeenschappelijke voorzieningen zoals een wasserette, stomerijservice, kookstudio, een luxe logeerkamer, condo-cafe met thuisbioscoop en een daktuin worden ondergebracht in de toren.

Aanmelden kan tot 17 maart aanstaande.

Meer informatie www.condoprijsvraag.nl

 

 

Reageer op dit artikel