nieuws

Architecten culturele voorziening Leidsche Rijn Centrum geselecteerd

Architectuur

Donna van Milligen Bielke (Studio Donna Milligen Bielke) en Ard de Vries (Ard de Vries architecten) zijn geselecteerd om het schetsontwerp van de gebouwde culturele voorziening aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum te maken. Voor deze gelegenheid werken de twee architecten samen. De architecten gaan aan de slag met het ontwerpen van een gebouw voor makers (kunstenaars en ontwerpers).

Architecten culturele voorziening Leidsche Rijn Centrum geselecteerd

De culturele voorziening in Leidsche Rijn Centrum moet toegankelijk worden voor een zo breed mogelijke doelgroep en een plek waar verschillende functies samenkomen. Het is de bedoeling dat het gebouw aan het Berlijnplein flexibel kan worden gebruikt en voorziet in de behoeftes de gebruikers. Op en rond het Berlijnplein komt vanaf mei een programma met publieke installaties, evenementen, projecten en workshops gemaakt door een makerscollectief dat tijdelijk neerstrijkt op de kavel voor de culturele voorziening.

Ard de Vries en Donna Van Milligen Bielke geselecteerd voor culturele voorziening Leidsche Rijn Centrum Ard de Vries en Donna Van Milligen Bielke geselecteerd voor culturele voorziening Leidsche Rijn Centrum Ard de Vries en Donna Van Milligen Bielke geselecteerd voor culturele voorziening Leidsche Rijn Centrum

Reageer op dit artikel