nieuws

Render Ster van de Week – San Shan Bridge

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – San Shan Bridge

Architectuurstudio Penda (Wenen, Beijing), maakte een brugontwerp die is voorzien van een reeks dubbele helix bogen geïnspireerd op de ringen van de Olympische Spelen. De San Shan Bridge gaat de rivier de Giu buiten Beijing overspannen voor de Olympische Winterspelen van 2022. 

 Render Ster - San Shan Bridge Beijing

 Render Ster - San Shan Bridge Beijing

San Shan staat voor drie bergen. In het ontwerp is terug te vinden in de drie punten die je op de brug ziet, kijkend vanaf de andere kant. Arup is ingeschakeld om het ontwerp te realiseren.

 Render Ster - San Shan Bridge Beijing

Render Ster - San Shan Bridge Beijing

Heb jij ook een project dat mogelijk in aanmerking komt voor de Render Ster van de Week? Stuur het dan in naar redactie@dearchitect.nl

 

Reageer op dit artikel