nieuws

Render Ster van de Week – Bioscoop wordt Foodhall

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Bioscoop wordt Foodhall

In opdracht van horecaondernemer Teus Kroon heeft Zecc een plan gemaakt voor het lelijkste pand van Hilversum, bekend als de voormalige Eurobioscoop. Onder de later aangebrachte gevelbeplating schuilt een gebouw in art-nouveaustijl met een bijzonder schaaldak van beton. De oorspronkelijke gevel wordt gereconstrueerd en onder het glooiende dak zal de Gooische Bierbrouwerij zich huisvesten. Verder komt er een foodhall met zeven internationale keukens. In contrast met de monumentale elementen zullen de nieuwe gevels en de uitbreiding volledig transparant zijn.

 Foodhall Hilversum door Zecc Render Ster van de Week

 Foodhall Hilversum door Zecc Render Ster van de Week

Foodhall Hilversum door Zecc Render Ster van de Week

 Foodhall Hilversum door Zecc Render Ster van de Week 

 

Reageer op dit artikel