nieuws

Eerste Heijmans ONE’s geplaatst in Weert

Architectuur

In Weert zijn de eerste tien Heijmans ONE woningen geplaatst voor woningcorporatie Wonen Limburg. De corporatie stelt de verplaatsbare woningen, een ontwerp van Moodbuilders, tijdelijk beschikbaar aan mensen die voor een korte periode een woning nodig hebben. In totaal worden er 30 Heijmans ONE’s in Weert neergezet.

Eerste Heijmans ONE’s geplaatst in Weert

De eerste tien woningen komen aan de Langeniusstraat in Weert. Vanaf begin juni kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. De andere woningen komen aan de Marinusstraat en Heuvelweg. Alle 30 Heijmans ONE woningen zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens.

 

 Heijmans Ones door Moodbuilders

Het huis, ontworpen door Moodbuilders, is slim ingedeeld en oogt verrassend ruim. Op de begane grond is een woonkamer met vide, keuken en badkamer. Boven bevindt zich een aparte slaapkamer. Bovendien zijn de woningen zeer energiezuinig.

 Heijmans Ones door Moodbuilders

 Heijmans Ones door Moodbuilders

De woningen worden verhuurd via ‘loting’ en ‘direct te huur’. De maximale huurtermijn bedraagt twee jaar. De huurprijs van de woningen is € 587 per maand.

Reageer op dit artikel