nieuws

Transformatieplein 2016 – Meeting Plaza in Maarssen

Architectuur

Het heeft Meeting Plaza aan de Planetenbaan in Maarssen niet meegezeten. Een conflict tussen de huurder, een flexwerkorganisatie met de naam Seats2Meet, en de vastgoedeigenaar leidde ertoe dat het kantoorgebouw drie jaar geleden leeg kwam te staa

Transformatieplein 2016 – Meeting Plaza in Maarssen

Het pand dateert uit 1988 en meet ruim 2.400 vierkante meter. Het staat aan Planetenbaan 100 in Maarsenbroek. Het telt zo’n twintig vergaderruimtes. Daarnaast zijn er verschillende individuele werkplekken.

Het pand bestaat uit twee L-vormige kantoorvleugels. Deze zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke entree. De eigenaar van het gebouw is De Elf Provinciën. De Planetenbaan is een bedrijventerrein. Het ligt aan de Zuilense ring en afslag Maarssen van de A2. Vanwege deze ligging is het per auto optimaal bereikbaar. Ook voor wie met het openbaar vervoer reist is de bereikbaarheid van het pand goed. Nabij het bedrijventerrein ligt NS-station Maarssen. Ook stoppen er diverse bussen in de omgeving die in de richting van van Utrecht Centraal.

Transformatieplein 2016

Transformatieplein

Vastgoedmarkt organiseert op de Provada (7-9 juni 2016, RAI Amsterdam) weer een Transformatieplein. Hier wordt een twaalftal te transformeren projecten gepresenteerd. Architecten komen met voorstellen voor de transformatie.

Reageer op dit artikel