nieuws

Zoetermeer transformeert voormalige kantoorpanden

Architectuur

Zoetermeer transformeert twee voormalige kantoorpanden naar woningen. Het voormalige pand van de KLPD, gevestigd aan het Bredewater, gaat nu door het leven als appartementencomplex met 74 huurappartementen. Daarnaast komen in het voormalige kantoor van EIM aan de Italiëlaan, 67 jongerenappartementen

Zoetermeer transformeert voormalige kantoorpanden

De oppervlakte van de appartementen in het KLPD-kantoor, nu de Baron, varieert van 32 m2 tot 49 m2. De huurprijzen beginnen bij 590 euro per maand. De woningen krijgen een hoogwaardige en duurzame afwerking. De oplevering vind medio 2016 plaats. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd.

De Baron Zoetermeer De Baron in Zoetermeer

Italielaan Zoetermeer voor jongeren
Jongerenwoningen aan de Italiëlaan

Italiëlaan

In het complex ‘Casa Italia’ zijn in opdracht van Woningcorporatie De Goede Woning, 59 huurhuizen van 46 vierkante meter gerealiseerd. Zij zijn specifiek bedoeld voor jongeren uit Zoetermeer van 18 tot en met 22 jaar. De overige appartementen zijn voor 23- tot en met 26-jarigen.

Casa Italie Zoetermeer 

Reageer op dit artikel