nieuws

Render Ster van de Week – Droneport door Saúl Ajuria Fernández

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Droneport door Saúl Ajuria Fernández

Deze week de Droneport van Saúl Ajuria Fernández. Met zijn ontwerp voor een dronestation op zonne-energie beantwoordt hij aan de verwachtingen die bedrijven zoals Amazon en Facebook hebben over het gebruik van drones in de toekomst.

Met de futuristische koepelvormige kunnen bedrijven pakketleveringen radicaal optimaliseren. Sferische hangars bevolken de buitenkant van de droneport, terwijl het interieur geschikt zou kunnen zijn voor een logistiek centrum of innovatiecentrum. Saúl Ajuria Fernández bedacht de droneport als attractie in de drie grote parken van Madrid: Tierno Galván, Madrid Rio en Lineal del Manzanares.

Render Ster van de Week - Droneport door Saúl Ajuria Fernández 2

Render Ster van de Week - Droneport door Saúl Ajuria Fernández 2

Render Ster van de Week - Droneport door Saúl Ajuria Fernández 2

Render Ster van de Week - Droneport door Saúl Ajuria Fernández 2

Reageer op dit artikel