nieuws

Kees Christiaanse ontvangt 2016 RIBA International Fellowship

Architectuur

Kees Christiaanse ontvangt de prestigieuze Britse onderscheiding ‘RIBA International Fellowship’. Het Royal Institute of British Architects (RIBA) maakte onlangs de namen bekend van de negen architecten die de 2016 RIBA International Fellowships zullen ontvangen. Deze onderscheiding wordt aan architecten buiten het Verenigd Koninkrijk toegekend ter ere van hun bijdrage aan de architectuur.

Kees Christiaanse ontvangt 2016 RIBA International Fellowship

“Vanwege zijn gedegen denken en zijn creatieve en verantwoordelijke werk op het grensvlak tussen architectuur en stedenbouw en voor zijn begrip van de synergie tussen ontwerp, kennis, strategie en procesmanagement, kent het RIBA de International Fellowship toe aan Kees Christiaanse,” zegt Louisa Hutton, die Kees Christiaanse nomineerde.

De volledige lijst:

• Kees Christiaanse – KCAP, Nederland
• Mario Cucinella – MC Architects, Italië
• Bjarke Ingels – BIG, Denemarken
• Rick Joy – Rick Joy Architects, USA
• Brian MacKay-Lyons – MacKay-Lyons Sweetapple Architects, Canada
• Peter Märkli – Studio Märkli, Zwitserland
• Peter Stutchbury – Peter Stutchbury Architecture, Australië
• José Antonio Martínez Lapeña & Elias Torres – Spanje

Reageer op dit artikel