nieuws

Begin bouw De Grienden Berkel en Rodenrijs

Architectuur

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw beginnen binnenkort met de realisatie van 27 woningen in deelplan De Grienden in de Rodenrijse Zoom in Berkel en Rodenrijs. Het ontwerp is van Mulleners en Mulleners.

Begin bouw De Grienden Berkel en Rodenrijs

De Grienden is het laatste deelplan binnen de Rodenrijse Zoom, die hiermee de voltooiing nadert. Binnen De Grienden zijn al 47 huizen gerealiseerd en bewoond.

De nieuwbouwlocatie Rodenrijse Zoom ligt direct achter de bestaande bebouwing van de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. De historie van het gebied, met een waterstructuur die oude polders typeert en de bestaande lintbebouwing, is de basis geweest voor de ontwikkeling van deze nieuwe wijk en van het ontwerp van Mulleners en Mulleners.

 

Reageer op dit artikel