nieuws

Positief besluit komst RiF010

Architectuur

RiF010 wordt gebouwd nu het Rotterdams College van B&W positief heeft ingestemd met de komst van de perfecte golf in de grachten van de havenstad. Het college heeft niet alleen het project positief beoordeeld, maar ook een afweging gemaakt op de impact van RiF010 op het gebied en de stad.

Positief besluit komst RiF010

 

 

De golf van RiF010 zal bestaan uit twee soorten golven:
RiF1 – de grotere golf voor gevorderden met een golfhoogte van 1.5 meter
RiF2 – de kleine golf waar je kan leren surfen op een golf van 0.5 meter.

Met de golfinstallatie kunnen diverse veranderingen worden aangebracht aan de surf-condities. Zo kan de hoogte, de frequentie en de snelheid worden geregeld; een makkelijkere, langzame golf voor beginners, of juist sneller en steiler voor de meer gevorderde sporters.

Aan het einde van het bouwproces worden de golven getest en de ‘pre-sets’ vastgesteld.

Op de site van RiF010 is de perfecte golf in beeld gebracht.

Reageer op dit artikel