nieuws

Transformatieplein 2015 – Van leegstand naar succes – Dag 3

Architectuur

Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect houden van 2 tot en met donderdag 4 juni op de vakbeurs Provada het Transformatieplein. Het event biedt een scala aan activiteiten rond kansrijk leegstaand vastgoed. Zo pitchen architecten transformatievoorstellen voor zes transformatieprojecten. Deze lichtten zij op de beurs toe. Vandaag dag 3, de laatste dag.

Transformatieplein 2015 – Van leegstand naar succes – Dag 3

Ook vandaag houden wij je op de site en de sociale media zoveel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Geen projectpitches vandaag. Wel zijn er korte presentaties van masterstudenten Interieurarchitectuur van ArtEZ. In 18 weken hebben zij een nieuw bestemmingsplan bedacht en ontworpen voor de koepelgevangenis in Arnhem. Hierbij speelt ook de verbinding tussen de koepel, het binnenterrein en de stad Arnhem een belangrijke rol. Overeenkomsten in ieders plan zijn de hotelkamers en de cellen.

Later op de dag is er een inspiratiebijeenkomst: Industrieel erfgoed als aanjager voor gebiedsontwikkeling. Sprekers zijn Bert Krikke, directeur 4TheCity, Sylvia Pijnenborg, directeur BOEi en Loek Sijbers, directeur/eigenaar Cultuurbouw.

Het Transformatieplein 2015 wordt afgesloten met een rondetafelgesprek met daarin de rol van de zelfstandige ontwikkelaar anno 2015 en een kennissessie met Syntrus Achmea. 

Uit het nieuws:

Foto-overzicht laatste Provada-dag
Klaas Boekschoten wint Young Talent Award 2015
‘Kijk meer naar gebruiker bij leegstand’
Colliers begint experiment Quantified Workplace

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel