nieuws

de Architect juni is nu uit

Architectuur

Op de cover van de juni-editie staat de architect als ondernemer, in de persoon van de jonge architect Arnold van Ouwerkerk. Dat architecten ondernemers zijn is tegenwoordig algemeen geaccepteerd. Technische en maatschappelijke veranderingen scheppen telkens nieuwe kaders en kansen. Naast nieuwbouw nemen renovatie herbestemming in omvang toe. Ook de manieren om aan werk te komen zijn anders aan het worden.

de Architect juni is nu uit

Startende bureaus zoeken naar inventieve manieren om hun praktijk gestalte te geven. Dit nummer is het begin van een nieuwe serie. In de eerste aflevering een portret van Arnold van Ouwerkerk Architecten uit Rotterdam. Hij biedt zijn diensten aan binnen het gehele proces en kwalitatief hoogstaande projecten weet te realiseren.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel