nieuws

Agendatip: ROC bedankt voor de gebouwen

Architectuur

De discussie over het failissement van ROC Leiden spitste zich natuurlijk niet alleen toe op de studenten, leraren maar ook op de twee nieuwe gebouwen.Gelukkig lijkt voor alle partijen het ROC gered. Voor LEVEL (MVSA) wordt inmiddels een nieuwe invulling gezocht. De school zal dat pand in 2018 verlaten.

Het andere nieuwe ROC gebouw bij station Lammenschans werd bestempeld als ‘ongeschikt voor onderwijs’, maar krijgt in zijn tweede leven toch wel die functie. Over hoe dat kan, vertelt Thomas Rau op 30 juni in de door RAP georganiseerde talkshow.

Bijeenkomst ‘Stand van de stad #9’ met onder andere ‘ROC, bedankt voor de gebouwen!’, Florida aan de Noordzee?’ en Blk op de horizon’. Datum: 30 juni, locatie Scheltema. Deur open om 19.30 uur en om 20.00 start de talkshow. 

Reageer op dit artikel