nieuws

Verschenen: de Architect van mei 2015

Architectuur

Inmiddels bij je op de mat, de laatste editie van de Architect. Naar aanloop van de Provada en het door de Architect, Vastgoedmarkt en Cobouw georganiseerde Transformatieplein is het centrale thema van deze editie Transformatie en Renovatie.

Verschenen: de Architect van mei 2015

Grondstoffenschaarste en bevolkingskrimp roepen een halt toe aan nieuwbouw. Tegelijkertijd gaan maatschappelijke ontwikkelingen razendsnel. Transformatie van het bestaande is noodzakelijk en moet snel en slim. De aantrekkelijkheid van de ingreep bepaalt daarnaast voor een groot deel de duurzaamheid. 

Transformatieplein 2015

Van 2 t/m 4 juni organiseren de redacties van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op de vakbeurs Provada het Transformatieplein. Dit event biedt een scala aan activiteiten rond kansrijk leegstaand vastgoed. Architecten kunnen bijvoorbeeld transformatievoorstellen pitchen voor acht projecten. Deze lichten zij op de beurs toe. De complete lijst is te vinden op www.transformatieplein.nl/objecten/2015.  

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel