nieuws

Hans van Heeswijk renoveert flat de Boelelaan

Architectuur

Hans van Heeswijk architecten zal het wooncomplex aan de Boelelaan in Amsterdam Buitenveldert renoveren. Deze week is het gebouw door Rochdale verkocht aan Vesteda. Vesteda tovert het complex dit jaar verder om tot een modern woongebouw, met daarin ook plaats voor kleine ondernemers, voor het zogenaamde middensegment. Naar verwachting is alles begin 2016 klaar.

Hans van Heeswijk renoveert flat de Boelelaan

De realisatie van een daktuin met grote terrassen in combinatie met een compacte woning biedt straks extra ruimte voor recreatie en ontmoeten. De woningen in het complex worden energiezuiniger. Nu hebben ze energielabel G, straks is dit het op één na hoogste label B. De ongeveer 3000 m2 kantoorruimte op de eerste laag krijgt een flinke opknapbeurt zodat er snel ondernemers aan de slag kunnen.

Reageer op dit artikel