nieuws

Den Haag krijgt Molenvlietpark

Architectuur

en Haag krijgt een compleet nieuw, bijna tien voetbalvelden groot park. Het Molenvlietpark komt aan het begin van de toekomstige Rotterdamsebaan, aan de rand van Den Haag. Deze week tekenden de gemeente en het Hoogheemraadschap van Delfland samen met architectenbureau Bosch Slabber daarover een overeenkomst.

Den Haag krijgt Molenvlietpark

Het park, een ontwerp van Bosch Slabbers komt rond de entree van de tunnel. Er komt ook een waterberging, waar in geval van nood regenwater opgevangen kan worden.

Molenvlietpark Den Haag Bosch Slabbers 

Momenteel vinden de voorbereidingen voor de aanleg van de Rotterdamsebaan plaats. In 2017 wordt daadwerkelijk begonnen met het boren van de tunnel. Als die klaar is, volgt de aanleg van het bijna tien voetbalvelden grote park.

Klik hier voor meer informatie

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel