nieuws

Inschrijving Lighthouse Award 2016 geopend

Architectuur

Je kan je weer inschrijven voor de Lighthouse Award 2016. De uitschrijvers, de Lighthouse Club Nederland, roept hiervoor professionals in de bouwsector op een partij of project aan te melden voor deze tweejaarlijkse prijs. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 5000 euro.

De Lighthouse Award zet een persoon of organisatie in de schijnwerpers die een bijzondere bijdrage levert of heeft geleverd op het gebied van architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling of op bestuurlijk vlak. De beschrijving van het project, de organisatie of de persoonlijke verdienste moet duidelijk maken waarom dit een winnaar is. Ook de relevantie voor de bouw, het bijzondere van de bijdrage en de toekomstgerichtheid tellen.

Jury Lighthouse Award

De jury van de Lighthouse Award beoordeelt de inzendingen op kennisniveau, innovativiteit, duurzaamheid, samenwerking en op maatschappelijke, culturele, of bestuurlijke relevantie. De jury bestaat uit vijf personen, die lid zijn van de vereniging:
– Ingrid de Boer (directeur Woonbedrijf),
– Antje de Groot (directeur Trebbe Oost & Noord),
– Yvonne Vijverberg (klantgroepmanager Rijksvastgoedbedrijf),
– Harry Klunder (architect IAA Architecten)
– Juryvoorzitter Henk van de Wiel (voorzitter Lighthouse Fonds).
Uit de inzendingen kiest de jury drie nominaties. De winnaar krijgt een Award en een geldbedrag van 5.000 euro. De andere twee genomineerden krijgen een eervolle vermelding en een geldbedrag van 1.000 euro

Wie mee wil doen stuurt zijn inschrijving naar secretaris@lighthouseclub.nl. De inschrijvingstermijn sluit op 31 januari 2016. De Award wordt tijdens de jaardag van de Lighthouse Club op 21 april 2016 in Maastricht uitgereikt.

Meer informatie

 

 

Reageer op dit artikel