nieuws

Video van de Week: overnachting in KLM Boeing

Architectuur

In opdracht van reclamebureau DDB&Tribal mochten Amsterdams ontwerpbureau Tank en Art Dept een passagiersvliegtuig van KLM inrichten als luxe appartement. Voor de start van de samenwerking met AirBnB mochten drie prijswinnaars in deze getransformeerde Boeing MD-11 overnachten. Het toestel wordt binnenkort samen met de paar andere Boeings ontmanteld in Amerika.

Video van de Week: overnachting in KLM Boeing

Ontwerpbureau Tank uit Amsterdam en ArtDept gaven het ‘appartement’ enkele bijzondere kenmerken: een grote woonkamer, 2 slaapkamers, 8 badkamers, 2 keukens en een uitzicht op de vliegtuigen van Schiphol, op een oppervlakte van 366 m2 met 116 ramen. Bijzonder zijn ook acht ‘kleine badkamers’.

De samenwerking stelt KLM-klanten in staat om Airbnb-accommodaties via de KLM-website te vinden. Ook wordt het Airbnb-aanbod opgenomen in KLM’s reisgids.

 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel