nieuws

Pop Up Park als voorproefje

Architectuur

Het Grotekerkplein in Rotterdam wordt in de toekomst een stadspark. Het plein rondom de Laurenskerk wordt speciaal ingericht met vakken met daarin beplanting, gras, extra bomen met flinke stam. Het goede nieuws is dat de huidige bomen behouden blijven. Als het parkje gereed is in 2016 hebben de Rotterdammers, maar ook anderen een groen rustpunt in de stad erbij gekregen.

Om een idee te krijgen hoe het stadspark er uit gaat zien wordt tot eind september op het Grotekerkplein een pop-up stadspark geplaatst. Een park met bomen, planten en struiken en tafeltjes en stoeltjes waar bezoekers even kunnen uitrusten.

Pop Up Park Rotterdam, fotograaf Ijzerman Media

Pop Up Park Rotterdam, fotograaf Ijzerman Media 

Pop Up Park Rotterdam, fotograaf Ijzerman Media
Pop Up Park Rotterdam, fotograaf Ijzerman Media

Reageer op dit artikel