nieuws

Nieuwe woonwijk Toronto voor Pan Am Games

Architectuur

Voor het grootste sportevenement dat Toronto in 2015 organiseert wordt een hele nieuwe woonwijk uit de grond gestampt. Onder de naam Canary District wordt in de West Don Lands, verscholen in de bocht waar de DVP en de Gardiner Expressway elkaar ontmoeten, een nieuwe dorp van 709 miljoen Canadese dollars gebouwd.

Nieuwe woonwijk Toronto voor Pan Am Games

De Pan Am Games gehouden in juli 2015, krijgt 25 venues waaronder een nieuw voetbalstadion, een wielerbaan en een zwembad (het duurste project van de Spelen). Het dorp voor 7400 atleten wordt later de nieuwe stadsuitbreiding voor actieve bewoners van Toronto.Volgens de bouwers is alles op tijd klaar en opgeleverd.

Toronto_Pan_Am_Games
De nieuwe Stadswijk

Toronto_Zwembad_Pan_Am_Games
Het dure zwembad in aanbouw

Toronto Wielerbaan
De wielerbaan

Toronto Voetbalstadion
Het toekomstige voetbalstadion

 

Reageer op dit artikel