nieuws

Haaglanden op zoek naar het beste mobiliteitsidee

Architectuur

Bereikbaar Haaglanden is op zoek naar het beste mobiliteitsidee voor de MobiliteitsAward Haaglanden 2014-2015 en is bereid daar 15.000 euro voor te betalen.

Haaglanden op zoek naar het beste mobiliteitsidee

 

 

Het hoeven niet alleen ideeën te zijn om korter in de file te staan, suggesties voor een veilige plek om je fiets te stallen bij kantoor, of alternatieven voor het vergaderen op locatie voor jouw onderneming zijn ook welkom.

Als je wint, ga je met een team van deskundigen helpen om het idee te realiseren. Kijk op www.Ga3punt0.nl om je idee aan te melden. Inschrijven kan tot 1 september aanstaande.

Ook burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag verheugt zich op de innovatieve ideeën van de ondernemers. “Bereikbaarheid is een belangrijke voorwaarde voor het laten groeien van onze economie. Om effectief te kunnen functioneren als stad en regio moet de bereikbaarheid worden verbeterd. Daar hoort naast een verbetering van de infrastructuur en het openbaar vervoer ook een verandering bij die we zelf in gang kunnen zetten. Slim werken en slim reizen. Als jurylid van de MobiliteitsAward Haaglanden 2014 – 2015 verheug ik mij op de vele innovatieve ideeën die werknemers met ons gaan delen. Met zijn allen maken we Den Haag niet alleen bereikbaar maar ook economisch sterk!”

Bron: Gemeente Den Haag

Reageer op dit artikel