nieuws

Fotografiewedstrijd ‘Archifocus Light’

Architectuur

In samenwerking met Groen Licht Vlaanderen en beursorganisator easyFairs organiseert Architectura.be de fotografiewedstrijd ‘Archifocus Light’. Gezocht wordt naar architectuurfoto’s waarin kunstmatig licht en verlichting centraal staat. Het insturen van foto’s kan tot 14 augustus. De winnaar wordt op de beurs ECL op 17 en 18 september bekendgemaakt.

Fotografiewedstrijd ‘Archifocus Light’

 

 

Stuur voor deelname voor 14 augustus een of twee fotoreportages waarin kunstmatig licht of verlichting een belangrijke rol speelt in hoge resolutie naar kevin@architectura.be.

 Thomas de Bruyne Huis van Oordeghem _ Prijsvraag Archifocus Light
Huis van Oordeghem van Cuby Architecten. Fotograaf Thomas de Bruyne

Net zoals bij de gewone Archifocus-wedstrijd geeft een jury van architecten en andere vaklui punten op de inzendingen waarna de acht nominaties bekend worden gemaakt. De projecten uit de shortlist maken kans op de prijs van de vakjury en/of de publieksprijs. Deze laatste wordt bepaald door online stemmen op de website van Archifocus.

De winnaars worden bekendgemaakt op de beurs ECL op 17 of 18 september.

Meer informatie over de voorwaarden en wijze van inzenden

Reageer op dit artikel