nieuws

Render Ster van de Week – Christopher Christophi en Lucas Mazarrasa

Architectuur

Is het niet heerlijk om je tijdens het werk te verlustigen aan de gelikte artists impressions of ‘render porn’ van de grote starchitecten? Wij vinden van wel en surfen daarvoor graag even naar Dezeen, Archdaily, Architecture Lab, of deze week naar Designboom. Daarom vanaf nu elke vrijdag de Render Ster van de Week, de lekkerste artist impression die we op het web tegenkwamen.

Render Ster van de Week – Christopher Christophi en Lucas Mazarrasa

Een verticale remise voor hoge snelheidstreinen. Dat is de inzet van een paar prachtige renders van ontwerpers Christopher Christophi en Lucas Mazarrasa. Het ontwerp ‘hyper-speed vertical train hub’ werd eerder dit jaar beloond met een eervolle vermelding bij de Skyscraper-competitie van architectuurtijdschrift eVolo.

De makers gaan er vanuit dat we in 2075 massaal in megasteden wonen. De grote behoefte aan eten, goederen, etcetera die zich daarbij voordoet, vraagt om slim woekeren met ruimte. De verticale opbergplaats voor treinen heeft een kleine voetafdruk én zorgt voor een spannende, immer veranderende, bewegende facade.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel