nieuws

Duurzaamheid succesvol op de kaart

Architectuur

Wie zet duurzaamheid succesvol op de kaart? Dat wordt op 17 april bekend gemaakt op het nominatie-evenement van de Duurzame Bouwvrouw Award. De jury, bestaande uit voorzitter Jacqueline Cramer, Marjet Rutten, Mascha van den Heuvel, Jan-Willem van der Groep en Marit Overbeek, bepalen welke aangedragen kandidaten uitzonderlijke prestaties hebben geleverd op het gebied van duurzaamheid.

Samen met Dubotechniek Bedrijven en vakblad Warmtepompen organiseert Cobouw dit jaar voor het eerst de Duurzame Bouwvrouw-verkiezing. Deze prijs is bedoeld als stimulans voor de vrouwelijke manager op weg naar een vooraanstaande positie. Op Ecobouw in september dit jaar wordt de Duurzame Bouwvrouw Award uitgereikt. Na het bekendmaken van de genomineerden door de jury, kan iedereen via de website www.duurzamebouwvrouw.nl een stem uitbrengen op één van de genomineerden.

Programma

Op het nominatie-evenement spreken Mascha van den Heuvel, directeur Dubotechniek Bedrijven, en Marlene Dekkers, eigenaar Marketing Accent, over hoe je jezelf online duurzaam op de kaart kan zetten. Vervolgens houdt Jacqueline Cramer, directeur van het Utrecht Sustainability Institute, een lezing met de titel Duurzaam bouwen is mensenwerk. Vervolgens worden de genomineerden voor de Duurzame Bouwvrouw Award bekend gemaakt en is er een netwerkborrel.

Aanmelden voor dit evenement kan via www.duurzamebouwvrouw.nl

 

Reageer op dit artikel