nieuws

Nieuw magazijn retailconcept wijnhandel Crombé Ko

Architectuur

Five AM interieurarchitecten ontwierp een nieuw winkelconcept voor wijnhandel Crombé in Kortrijk. De wijnen worden er in de originele verpakking gepresenteerd, waardoor er een magazijngevoel ontstaat. Toch slaagden de architecten er in om een verfijnde, geraffineerde sfeer aan het pand toe te voegen.

Nieuw magazijn retailconcept wijnhandel Crombé Ko

De opdrachtgever vroeg aan 5AM om de beleving van de klant centraal te laten staan. Omdat de drank wordt gepresenteerd in hun originele verpakking, voegden de architecten een ijzeren kader toe aan de afzonderlijke paletten. Aan dit kader is een fles wijn te hangen, waardoor klanten meteen een overzicht hebben van de inhoud van de paletten. De kaders zijn volledig vrijstaand gebouwd.

Lees meer op architectura.be

Reageer op dit artikel