nieuws

Futuristisch huis gebruikt biogenetische vormen

Architectuur

Gedaan met die saaie, strakke voorgevels van Vlaanderen. Wij stellen u Gonzalo Vaíllo Martínez voor: de student die woningen ontwerpt met buitenaardse vormen. Hij ontwierp het project voor zijn postgraduaat aan de universiteit van Toegepaste Kunsten in Wenen. Het conceptuele ontwerp vertrekt van een eengezinswoning.

Futuristisch huis gebruikt biogenetische vormen

 

 

Martínez baseert zich op technologische ontwikkelingen in de wetenschap van microcellulaire systemen en biogenetica. “Iedereen heeft in gedachte wat de standaarden van huizen van vandaag zijn,” vertelt Martínez, “Ruimtes zijn opgedeeld in functies, en de bedoeling is om de ruimtes te integreren met elkaar en de omgeving.”

Lees meer op www.architectura.be

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel