nieuws

Waar blijft de Architect, deel 3!

Architectuur

Op 13 februari is het zover. Dan presenteren wij de nieuwe Architect. Wat er allemaal nieuw aan is, dat houden we nog even geheim. Ook zullen we dan de cover onthullen. Al lichten we wel alvast een tipje van de sluier op. Deel drie in een korte serie.

Waar blijft de Architect, deel 3!

 

Architecten leggen over de gehele linie van hun beroepsuitoefening een flink dosis creativiteit aan de dag. Ze zijn ondernemende architecten geworden, ze nemen zelf initiatieven waarbij het samenwerken en het verbinden met andere partijen van belang zijn. Om hierop in te spelen brengen introduceren we naast de rubriek ontwerp, twee nieuwe rubrieken. De eerste daarvan is de rubriek Proces.

Proces vernieuwde Architect

In deze rubriek besteden we aandacht aan de maatschappelijke opgaven die zich aandienen. We koppelen daaraan de vraag tot welke architectonische articulaties dit leidt. Veel opgaven worden op dit moment vernieuwd of anders aangezet. Denk bijvoorbeeld aan de aanstormende vergrijzing, wat dit betekent voor de zorg en de activiteiten die architecten op dit gebied kunnen ontplooien.

 De eerste twee delen in deze serie zijn verschenen op vrijdag 7 februari

Reageer op dit artikel