nieuws

Groene stad thema Job Dura Prijs 2014

Architectuur

Het thema van de Job Dura Prijs 2014 is Groen in de Stad. Hiermee wil het Job Dura Fonds, initiatiefnemer van de prijs, de aandacht vestigen op het belang van ‘groene’ projecten en gebouwen in de regio Rotterdam.

Groene stad thema Job Dura Prijs 2014

 

 

 

De Job Dura Prijs is een initiatief van Stichting Job Dura Fonds, een stichting opgericht ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van Dura Vermeer en wordt elke twee jaar uitgereikt. De winnaar krijgt een kunstobject van Bruno Ninaber van Eyben en 25.000 euro.

Dit jaar zal daarnaast voor het eerst tevens de Daan Dura Aanmoedigingsprijs worden uitgereikt. Deze prijs wordt toegekend aan een initiatief dat zich binnen het thema mede richt op de educatie, training en inzet van jongeren in hun grootstedelijke omgeving.

Reageer op dit artikel