nieuws

VenhoevenCS ontwerpt zwembad Kampen

Architectuur

Kampen schakelde voor het ontwerp van een nieuw zwembad VenhoevenCS in. Het bureau maakte een ontwerp waarin het bad als een villa in een grote open groene ruimte komt te staan.

VenhoevenCS ontwerpt zwembad Kampen

Vanuit het zwembad is er in het ontwerp van VenhoevenCS alzijdig zicht op de omgeving. Het terras bij de buitenbaden wordt op mooie dagen een geheel met het recreatiebad doordat de gevelpuien opengezet kunnen worden. In de winter staan de poorten van de ligweide open en vormt de buitenruimte van het zwembad een onderdeel van de routing door het park.

 VenhoevenCS Zwembad Kampen 

‘De plannen voor de bouw van het nieuwe zwembad voor Kampen zijn niet alleen een prachtige kans om een hedendaagse zwemaccommodatie te realiseren, maar bieden ook een gelegenheid om het Groene Hart te transformeren van een gesloten groengebied tot een multifunctioneel gebruikspark’, aldus VenhoevenCS.

Reageer op dit artikel