nieuws

Uitslag New Vision of the Loft

Architectuur

Vorige maand zijn het Deense architectenduo Ole Robin en Mateusz Mastalski de winnaars geworden van New Vision of the Loft 2, een internationale design competitie georganiseerd door FAKRO en het internationale architectuur tijdschrift A10. Tweede werden de Poolse architecten Katarzyna Pener and Wojciech Okrzesik. Het ontwerp van Piotr Skrzycki en Dawid Szczepanski verdiende de derde plek.

Uitslag New Vision of the Loft

 

De ontwerpwedstrijd daagt architecten jaarlijks uit een loft te ontwerpen waarbij energiebesparing, innovativiteit en FAKRO producten centraal staan. De architecten diende tenminste tien dakramen uit het FAKRO assortiment te verwerken in het ontwerp.

Fakro 2 - "Spacecraftsman"

‘Lock Loft’ van de Poolse architecten Katarzyna Pener and Wojciech Okrzesik is onderscheiden met een tweede plaats

Eervolle vermeldingen

De inzendingen van Daniël Luecke en Christian Schunke (Denemarken), Adam Tate (USA), Marcin Giemza en Monika Ryszka (Polen), Davide Roth (Groot Brittanië) en Rafel Oleksik (Polen) zijn onderscheiden met een eervolle vermelding.

Fakro - ‘Lock Loft’.

‘Spacecraftsman, het ontwerp van Piotr Skrzycki en Dawid Szczepanski verdiende de derde plek.

Reageer op dit artikel