nieuws

Koreman & D’Hooghe leiden ontwerpteam reconstructie kustlijn VS

Architectuur

Een internationaal ontwerpteam van MIT (VS) en Dutch Delta Collective (NL), geleid door Kristian Koreman van ZUS en de Belg Alexander D’Hooghe, is door Shaun Donovan, minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, belast met de reconstructie en verdere ontwikkeling van de kustlijn van de Amerikaanse noordoostkust, na de verwoestende orkaan Sandy in 2012.

Koreman & D’Hooghe leiden ontwerpteam reconstructie kustlijn VS

Het team van MIT en Dutch Delta Collective wordt geleid door Alexander D’Hooghe (directeur van het MIT Center for Advanced Urbanism, en mede-oprichter van ORG, Organization for Permanent Modernity) en Kristian Koreman (mede-oprichter van ZUS, Zones Urbaines Sensibles).

Lees meer op architectura.be

Reageer op dit artikel