nieuws

Dierenkliniek Kalverbos wint eerste ronde Publieksprijs Gebouw van het Jaar

Architectuur

Dierenkliniek Kalverbos in Delft heeft de eerste stemronde gewonnen voor de Publieksprijs van het BNA Gebouw van het Jaar 2013. Vanaf nu kan iedereen tot 1 mei stemmen voor de definitieve winnaar. Deze wordt op 16 mei bekend gemaakt.

Dierenkliniek Kalverbos wint eerste ronde Publieksprijs Gebouw van het Jaar

 

 

Voorzitter Koen van Velsen van de landelijke jury maakt op 16 mei ook bekend welk project de vakprijs wint.

De afgelopen weken zijn bijna 50.000 stemmen uitgebracht voor de ‘wildcard’, die toegang geeft tot de eindronde van de Publieksprijs. De strijd gaat nu tussen de winnaar van deze eerste publieks-stemronde, de dierenkliniek door Studio Designa, en de twaalf nominaties van de vakjury’s. Stemmen kan via www.gebouwvanhetjaar.nl.

De kanshebbers (alfabetisch)

Reageer op dit artikel