nieuws

Agendatip: Indesem’13

Architectuur

Eind deze week start in Delft het Internationale Design Seminar Indesem’13.Dit tweejaarlijkse evenement bestaat uit een workshop voor een geselecteerde groep studenten en openbaar toegankelijke lezingen door architecten, stedebouwkundigen en theoretici gebaseerd op het thema Scale Matters.

Agendatip: Indesem’13

 

 

Sjoerd Soeters en Nanne de Ru geven een lezing over hun visie aan de hand van hun projecten, waarna ze in een debat onder leiding van Thijs Asselbergs op elkaars werk en visie in zullen gaan. Andere sprekers zijn Tony Fretton, Irene Gallou, Neil Leach, Herman Hertzberger, Andreas Rumpfhuber, Gert Urhahn. Het volledige programma staat op www.indesem.nl

Indesem 

Deze editie valt samen met het 50-jarig bestaan van Indesem. Op vrijdag 26 april is ter gelegenheid hiervan een borrel voor voormalige sprekers, participanten en bezoekers. Na de opening door Karin Laglas zal de digitale datebase van alle Indesm edities worden gelanceerd. Ook geeft Herman Hertzberger een spreech. 

 Indesem, 19 tot en met 26 april in de Oostserre van de Faculteit Bouwkunde.

 

Reageer op dit artikel