nieuws

Tekeningen openbaar Rotterdamsebaan

Architectuur

Inwoners van de regio Haaglanden kunnen deze week de plannen voor de nieuwe verbindingsweg Rotterdamsebaan inzien. De gemeenten houden een zogenoemde Informatie Parade.

Tekeningen openbaar Rotterdamsebaan

 

Het ontwerp van de Rotterdamsebaan krijgt steeds meer vorm. De onderzoeken zijn bijna afgerond. De schetsen van de snelweg zijn dinsdag- en donderdagavond (26 en 28 maart) te zien in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan in Den Haag. In juni volgt een nieuwe bijeenkomst.

De Rotterdamsebaan wordt in opdracht van de gemeente Den Haag uitgevoerd. De weg loopt door de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg en maakt de regio beter bereikbaar. Vanaf Knooppunt Ypenburg gaat de weg onder de Laan van Hoornwijck door en loopt vervolgens door de Vlietzone Zuid. Voor de Vliet gaat de weg met een boortunnel onder Voorburg West door naar de Binckhorstlaan en sluit via het Mercuriusplein aan op de Centrumring.

Meer informatie via de gemeente Den Haag en via www.rotterdamsebaan.com

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel