nieuws

Jury ARC13 Oeuvre Award bekend gemaakt

Architectuur

De jury van de ARC13 Oeuvre Award bestaat dit jaar uit Willem Hein Schenk (De Zwarte Hond, voorzitter BNA, voorzitter jury), Hans de Jong (Provast), Jeroen Visschers (Academie van Bouwkunst Rotterdam) en Harm Tilman (de Architect, secretaris jury).

 

 

 

De ARC13 Oeuvre Award wordt jaarlijks toegekend aan een architect of aan een persoon uit een aanverwante discipline, die op een onderscheidende manier een vakmatige bijdrage levert aan het verbeteren van de gebouwde omgeving.

Schenk_Visschers_ARC13

Van links naar rechts: Willem Hein Schenk (De Zwarte Hond, voorzitter BNA, voorzitter jury) en Jeroen Visschers (Academie van Bouwkunst Rotterdam)

Van stoel tot stad

De Award maakt deel uit van de reeks prijzen die de Architect uitreikt onder de naam ARC13, waarbij ontwerpers projecten kunnen inzenden van stoel tot stad. Deze prijzen in de categorieën stoelontwerp, design, interieur en architectuur worden in mei 2013 uitgeschreven. Elke ontwerper, afgestudeerd aan een erkende (interieur)-architectuur of designopleiding, kan meedingen door het inzenden van projecten, die gereed gekomen zijn tussen 1 augustus 20012 en 31 juli 2013. De winnaars hiervan worden op 21 november bekend gemaakt.

 Combi_ARC13jury_deJong_Tilman Van links naar rechts: Hans de Jong (Provast) en Harm Tilman (de Architect, secretaris jury)

Potentiële winnaars Oeuvreprijs

De winnaar van de ARC13 Oeuvre Award wordt al in september bekend gemaakt. De winnaar houdt een key note-lezing tijdens de feestelijke prijsuitreiking. De jury is vrij in de keuze van de mensen die ze voor de prijs in aanmerking wil laten komen. Via de sociale mediakanalen van de Architect zullen de komende tijd suggesties voor potentiële winnaars van de Oeuvreprijs worden ingewonnen.

Reageer op dit artikel