nieuws

Online architectuurcatalogus

Architectuur

In de online Architectuurcatalogus presenteren architecten kant en klare woningontwerpen voor particulieren die een huis willen laten bouwen. Daarnaast zijn er, voor toekomstige kavelkopers, ontwerpen te zien waarvan de hoofdzaken vast staan.

Online architectuurcatalogus

 

Op www.architectuurcatalogus.nl krijgt de particulier snel inzicht in de mogelijkheden en de kosten van ontwerpen die in heel Nederland gebouwd kunnen worden. De online gids werkt samen met gemeenten die kavels in verkoop hebben. Voorbeeldontwerpen worden gebundeld in een bouwboek per locatie. Bezoeker kunnen zoeken op type, bouwprijs, op thema of op bouwlocatie. Bij interesse wordt rechtstreeks contact opgenomen met de architect voor meer informatie of het verder op maat uitwerken van het plan.

Reageer op dit artikel