nieuws

Heijmans: Studenten, hack de woningmarkt!

Architectuur

Nu de woningmarkt al sinds 2008 plat ligt, vond bouwbedrijf Heijmans het de hoogste tijd voor actie. Daartoe roept ze creatieve studenten op mee te doen met een masterclass rondom dit thema. Samenwerking met verschillende partijen vormt de basis om de code omtrent woningbouw te kraken.

Heijmans: Studenten, hack de woningmarkt!

De technische mogelijkheden om een kwalitatief goede woning in een relatief kort tijdsbestek te bouwen die aan alle wensen van de toekomstige gebruiker voldoet, zijn er al. Avalon van Liempt van Heijmans pleit in haar oproep echter voor meer dan een stapeling van materialen, namelijk: de beleving van een thuis. Zij denkt dat dit aspect, naast prijs, kwaliteit en locatie, wel de doorslaggevende factor kan zijn die de code kan kraken.

Doe mee!

Twaalf creatieve studenten krijgen de kans om te werken aan een maatschappelijk relevant onderwerp dat Nederland al jaren in de greep houdt: de woningmarkt. Het programma van vier dagen bestaat uit trainingen, workshops en lezingen van experts vanuit Heijmans en externe partijen.

Van 14 t/m 17 mei 2013 vindt het evenement plaats. Meer informatie en aanmeldingsmogelijkheden vind je op de website.

Reageer op dit artikel