nieuws

Sfeerimpressie dag 2 Ecobouw

Architectuur

Op de tweede dag van Ecobouw, ons kennisevenement over duurzaam bouwen, stond de vraag centraal hoe we een duurzame leefomgeving financiëren. Met verduurzaming, hergebruik en herstructurering van deze bestaande voorraad valt nog een wereld te winnen en hoe gaan we bijvoorbeeld om met de leegstand van bedrijfspanden? Vastgoedexperts, architecten en bouwers spraken hierover. Een impressie hiervan is te zien op dit filmpje van Jeroen de Groot.

Sfeerimpressie dag 2 Ecobouw

Jeroen de Groot interviewde experts als Anke van Hal, professor Sustainable Building & Development bij Nyenrode Business Universiteit en professor Sustainable Housing Transformation bij TU Delft, en Guus Berkhout van Triodos Vastgoedfonds.

Kijk voor al het nieuws op de themapagina Duurzaam bouwen, waar nieuws van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op te vinden is met het label ‘duurzaamheid’. Deze themapagina is ook te bereiken via www.ecobouw.net/content/nieuws

Vandaag is de laatste dag van Ecobouw in de Utrechtse Jaarbeurs. Gratis kaarten zijn nog steeds via deze link te verkrijgen.

 

Reageer op dit artikel