nieuws

Stolpenprijs 2013

Architectuur

Vanaf vandaag kan worden ingezonden voor de Stolpenprijs 2013. Deze prijs voor de beste herbestemming van een Noord-Hollandse stolpboederij is bedoeld om aandacht te genereren voor succesvolle herbestemmingen van dit Noord-Hollandse boerderijtype. De prijs wordt door de Provincie Noord-Holland uitgereikt aan de opdrachtgever van de verbouwing of restauratie.

Stolpenprijs 2013

 

De jury bestaat uit Lodewijk Baljon (Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten, voorzitter), Haiko Meijer (Onix), Dorine van Hoogstraten (architectuurhistoricus, voorzitter erfgoedcommissie WZNH) en Ugur Pekdemir, directievoorzitter Rabobank Noord-Kennemerland, Castricum.

De winnaar van de Stolpenprijs 2013 wordt in november bekend gemaakt.

 Meer informatie

Reageer op dit artikel