nieuws

Agendatip: Overzichtstentoonstelling Bob Van Reeth, architect

Architectuur

Vanaf 13 juni tonen curatoren Bart Verschaffel en Christophe Van Gerrewey van BOZAR het parcours dat de Belgische architect b0b Van Reeth, die dit jaar 70 wordt, heeft afgelegd tijdens zijn carrière. Van zijn eerste studentenproject in 1965 tot zijn meer recente werk.

Agendatip: Overzichtstentoonstelling Bob Van Reeth, architect

 

 

De tentoonstelling bevat schetsen, plannen, foto’s, documenten, maquettes en ook presentatiemateriaal uit het archief van de architect. Daarnaast worden vijftig projecten en realisaties uitgelicht. De keuze van het materiaal en de opstelling van de tentoonstelling zijn gericht op het zichtbaar maken van de ontwerpkeuzes van Van Reeth.

B0b Van Reeth: architect, 13 juni – 8 september, BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten, Ravensteinstraat 23, Brussel

Reageer op dit artikel